Nu har även jag varit på pokemon jakt….

En vecka full av beslut och arbete igen. Veckorna flyger förbi och det gäller ibland att stanna upp. Tog en lång promenad och njöt av sol och luft. Veckan har varit full av intressant möten och även Östra föreningens har haft årsmöte. Så trevlig vi hade bjudit in SRv VD Kajsa Hedberg som berättade om hur vi på Södertörn arbetar med sophantering mm. Intressant med utmaningarna om hur vi bättre kan ta hand om våra sopor, hur blir vi bättre på att återanvända? Mycket behövs göras när kan bilarna rulla på sopor? Påminner mig om filmen tillbaka till framtiden. Steven Spilberg har alltid varit nytänkande i denna film går superbilen på matsopor.
Har även idag varit ute och letat pokemon med min dotter för första gången. Jag höll en mobil och gick med raska steg i skogen. Jag fick order om att hojta till om mobilen började vibrera. Det innbär att en pokemon är i närheten.Det var intressant att testa detta trots att mobilen inte vibrerade någon gång. Någon pokemon tur hade jag inte. Men intressant att det alltid kommer nya saker som ska testas och att vi har en fantastisk värld med kreativa människor.